1. fejezet - Sosem gondoltam volna

Drága Olvasóim!

Te jó ég, el sem hiszem, hogy már több, mint százan vagyunk, ez teljesen hihetetlen, köszönöm mindannyiótoknak, komolyan nem bírom felfogni! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
A mi drága szerecsendionk csinált nekem egy csodálatos-elbűvölő trailert, amit ITT tekinthettek meg, ezúton is nagyon szépen köszönöm, csodálatos lett!
A másik... létre hoztam egy ask.fm oldalt, ennek pedig az egyik - és nagyon fontos oka, hogyha valaki nem mer valamit szemtől-szembe (haha, ez jó kifejezés, de remélem értitek a lényeget) mondani, akkor névtelenül megteheti, soha nem fogom megtudni, hogy ki volt. :) - LINK
Ez a fejezet... hű hát nekem nagyon fura lett, sok változást  tartalmaz, éppen ezért szerintem nem lett a legjobb (gyenge kifejezés), de remélem azért tetszeni fog!

Millió puszi és szeretet, hálás vagyok a sok-sok támogatásotokért!
Azy

UI: A kinézet ideiglenes!

Untitled | via TumblrKét évvel később

Kedves Naplóm!

Te jó ég, minek is írok ide... Teljesen béna. Na, mindegy. Gondolom kíváncsi vagy, hogy miért körmölök most, ha őrültségnek tartom a naplókat. Az a helyzet, hogy valamivel el kell foglalnom magamat, mielőtt teljesen begolyózok. Amíg egyre több sor lesz az ócska fehér lapjaidon, én egy kicsit megnyugszom, mert nem kell olyan dolgokra gondolnom, amik a sírás határára lökdösnének. Azt gondolom, jobb lesz, ha megosztom veled silány életem eddigi röpke részleteit. 
Belen Wallis a teljes nevem, tizenhat éves vagyok. Barnás bőröm van, barna szemmel, barna hajjal. Unalmas, unalmas, unalmas. Unalom a köbön. Kettő testvérem van, Seey és Citta. Én vagyok a legkisebb, így értelemszerűen csúnyán képesek lennének elnyomni, ha szó lenne ilyesmiről. De nincs. Bár mind a hárman imádjuk a másikat nyúzni, idegesíteni, ha baj van, ott vagyunk. Van egy apukám és anyukám, akik nagyon szeretik egymást, bár néha már annyira fáradtak a munkától, hogy ezt elfelejtik kimutatni. Ilyenkor rájuk kell szólni, tilos hagyni, hogy csendben eltávolodjanak a másiktól. Egyszer már beleestünk ebbe a hiába, akkor apu elköltözött egy hónapra a testvéréhez. Azt hiszem az volt az a harmincegy nap, amit soha nem felejtünk el. Akkoriban mindenki sírt. Jó, Seey váltig állította, hogy nem, de mind láttuk, tök felesleges letagadnia. 
Azóta szerencsére rendezőtek a dolgok, olyan vagyunk, mint a legtöbb átlagos család. És itt ki is fújt. Azt hiszem nem bírok többet írni. Újra eszembe jutott, aminek nem kellene, és félek, hogy elmaszatolódik a tinta, talán majd máskor még...

Mit szokás ilyenkor ide írni? 
Belen 

Nem bírom tovább olvasni akkori énem gyötrelmeit, egyszerűen ég az arcom, amiért képes voltam ennyire komolyan venni a dolgot. És ha csókolóztak? Na és.
Halkan nevetek fel, a magamnak tett hazugságokat csak így tudom lereagálni. Még mindig érdekel, és tudom, hogy bármennyi idő is fog eltelni, soha nem fog kimenni a fejemből. Azt hiszem az ember az első "szerelmét" soha, de soha nem felejti el. És ez az én hatalmas buktatóm. Mert ez az egész egyirányú volt, azt se tudta ki vagyok, totál viszonzatlanak voltak az érzéseim. Így akármikor eszembe jut csak a rengeteg fájdalom ugrik be. Remek.
És éppen ezért minden egyes nap elteltével egyre zárkózottabb leszek, azóta sincs tisztában vele senki, hogy akkor összetört a szívem. Szerencsétlen, tudtán kívül, de még inkább a padlóra küldött, ami miatt nem hibáztatom, meg amúgy se tudnék rá haragudni.
Kezembe veszem a kék csillagos fedelű füzetem, aminek még régebben üresek voltak a lapjai. Ma már dalszövegek ezrei szerepelnek benne. A lapok szélén különböző mintázatok, kesze-kusza rajzolt virágok szerepelnek, amiket unalmam elűzése céljából pingáltam oda. Néhány sor durván átfirkálva, ritkán a fontosabb szavakat hatalmas betűkkel írtam, de olyan is elfordult, hogy szövegkiemelővel tettem egyértelművé melyik rész is jelentősebb. Igen, dalszövegek vannak benne. De elég csak átfutnom őket, és fejemben már megjelenik a dallam, amit hozzá írtak.
- Belen, figyelsz? - rángat ki töprengésemből Citte, mire felkapom a fejemet.
Bocsánatkérő mosolyt küldök felé, becsapom a kedvenc füzetemet, érdeklődve pillantok felé.
- Hm?
- Mit gondolsz a ruhámról? - áll elém, ruhája végét kicsit lejjebb húzza, hogy ne látszódjon ki annyi minden. Sűrű, sötét haja kiengedve omlik a vállára, hatalmas, mandulavágású szemeit füstössé varázsolta. Vékony alakjára finoman simul a ruha, nyakában édes ezüstlánc díszeleg egy "C" betűvel.
- Csodaszép vagy - ismerem el egy halvány mosoly kíséretében.
- Huh, akkor jó - fújja ki a levegőt. Nem, nem köszöni meg, hogy így gondolom, az nem is ő lenne. - Örülök, amiért hazajöttél, már hiányzott a béna fejed - jegyzi meg szórakozottan.
Megforgatom a szemeimet, Citte nem változott az idők során. Ugyanolyan harapós és bunkó.
- Mond csak ez hányadik szerencsés próbálkozó lesz? - kérdezem inkább, valamennyire a visszavágás élvezetével, majd hátradőlök a kényelmes fotelben, ami a szobám sarkában van.
- Azt hiszem a tizennyolcadik - húzza el a száját, idegesen szemlélgeti magát a tükörben.
- Te jó ég - kerekednek ki a szemeim, nem bírom ki, hogy hangosan fel ne bődüljek. - Nem sok ez egy kicsit?!
Citte egy ideig nem válaszol, türelmetlenül kapja a tekintetét az órára, majd mikor megnyugszik, hogy még bőven van tizenöt perce, válaszol.
- Ebbe ne szólj bele - int le, tekintetében a düh foszlányait vélem felismerni.
- Citte, mire jó ez? -sóhajtom, feltápászkodok a kényelmes fotelból, összeráncolt szemöldökkel állok be nővérem mögé.
- Nem érted, ismétlem, ne szólj bele - ismétli.
Arca keménynek tűnik, sziklaszilárdság van rá írva, mintha semmi és senki nem lenne képes megállítani. Eltökélte, hogy megtalálja az igaz szerelmet, legalább is szerintem ez az oka ennek a féktelen randizgatásnak.
Hatalmasat sóhajtok, inkább nem követem, hagyom, hadd menjen a randijára egy olyan fiúval, akit nyilvánvalóan nem fog megszeretni. Aki nyilvánvalóan ugyanolyan lesz, mint az eddigi tizenhét srác, akivel Citte randira megy az utóbbi két hónapban. Nagyrészt elmennek moziba egy étterembe vagy táncolni, aztán vége. Nincs több hívás, Cittét nem érdekli többé. És ennyi, jön az újabb, egészen addig, míg Citte nem érzi azt. 
Egyszerűen nem szól hozzám többet, szuper, azt hiszem sikerült megbántanom. Kimegy a szobámból, és szépen zárja be utána az ajtót, ami csak még inkább alátámasztja a sejtésem. Ha nem bántottam volna meg, hangosan vágta volna be. Ez így rosszabb.
Nem megyek utána, azt hiszem jobb, ha egy kicsit hagyom. Hatalmas sóhajjal vágódok hanyatt az ágyamon, tekintem a falon lógó sok apró pillangókra esik. Nem mozdulnak.
Tökre úgy érezném magamat, mint két évvel ezelőtt, mégis rengeteg minden változott, amiket még most is nehéz felfognom. Például, hogy jelentkeztem a Britain's Got Talent-be. Én. És ha ez még nem lenne elég, elég nem is estem ki már az elején, ahogyan megjósoltam. Sőt, harmadik lettem. Te jó ég, ha így kinyilvánítom, csak még inkább furcsa lesz. Teljesen felfordult körülöttem minden, olyan siker vette kezdetét, amit soha nem reméltem. Felfedeztek, lemezszerződést ajánlottak. És már van egy albumom.
Magamban ízlelgetem a mondatokat. Azt hittem ennyi idő után már hozzászokom, hogy felismernek az utcán, hogy mindenhol rajongók várnak, hogy híres lettem. De nem,  ezt sose lehet.
Viszont mindennek egy oka van. Ő. Az előttem lévő évben felfedezték, olyan népszerűségre tett szert, amit senki, ismétlem senki nem gondolt volna. Lányok millió imádják, mindent odaadnának érte. Már attól sikítófrászt kapnak, ha akár egyszer is rájuk néz. Az elején teljesen meg voltam győződve róla, hogy ez még inkább tönkretesz, nem versenyezhetek az egész világgal. Azonban máshogyan hatott rám. Elegem lett, dühös lettem mindenkire. Én szerettem előbb, már akkor is érdekelt, amikor nem volt híres. Ez az egész rohadtul nem fair. És ez pont elég volt ahhoz, hogy jelentkezzek egy tehetségkutatóba. Nem az volt a célom, hogy észrevegyen. Ez nyilvánvalóan egy szörnyen gáz és szánalmas dolog lett volna. Mindig is szerettem énekelni, de hirtelen mindenkinek be szerettem volna bizonyítani, érek is valamit. Azonban soha nem gondoltam volna, hogy ideáig jutok, ennyire a lényemmé válik ez az élet... döbbenetes.
Itt tartunk most. Mindketten zenélünk, turnézunk és folyamatosan címlapon virítunk. Kizártnak tartom, hogy még nem hallott rólam.
A telefonom csörgése szakítja meg a gondolataimat, kicsit megrázom a fejemet, és a képernyőre szegezem a tekintetemet. Lola képe jelenik meg, ahogyan nyelvét kinyújtva kancsalít. Minden egyes alkalommal el kell mosolyodnom ezen.
- Szia - köszönök bele a telefonomba.
Felállok a helyemről, az ablakomhoz megyek, leülök a párnázott párkányra, kibámulok az utcánkra.
- Tudom, hogy ezen a héten minden nap találkoztunk, de viszont hónapok óta egyszer se volt alkalmunk... Szóval lenne kedved ma is átjönni hozzánk?
Hallom a hangján, hogy eléggé bizonytalan, elvégre meg van győződve róla, hogy a családommal is szeretnék időt tölteni, ami teljesen igaz, de pár órába nem fognak belehalni, és ők pedig a barátaim, szintúgy fontosak.
- Ne parázz már erre rá - nevetek fel. - Fél óra múlva ott vagyok.
Lola még örül egy sort, átkiált a Lorenának, hogy mi a helyzet. Csendesen röhögve teszem le, kisétálok a szobámból, egyenesen le a nappaliba, ahol szinte az egész család összegyűlt. Természetesen nem olyan szépen, mint azt bárki gondolná. Apa egy fotelben punnyadva nézi a meccset, Seey szintén, kezükben egy-egy üveges sör, míg anyu az általuk termelt szemetet pakolja. Összeszedi az üres popcornos tálat, kiviszi a konyhába. Citte pedig éppen a kabátját veszi, máris indul a randira. Csak hogy ne váljunk el haragban, halványan rámosolygok.
- Komolyan sok sikert - intek felé. -Ő lesz a legszerencsésebb pasi a földön, ha megkap téged.
Csak mereven bámul, de utána lehull róla minden, átszeli a kettőnk között lévő távolságot, szorosan megölel. Egy pillanatig tartok tőle, hogy túlságosan is el fog érzékenyülni, de aztán hamar észbe kapok. Cittéről van szó, előbb sétálna neki röhögve egy láncfűrésznek, minthogy sírjon.
- Gyere haza, amint tudsz megint - simítja meg a hátamat, utána elenged.
- Így lesz - dobok felé egy biztató mosoly, majd útjára engedem.
Citte gyorsan elköszön a többiektől, majd záródik az ajtó, és elmegy. Látom, ahogyan anya még a konyhaablakból kukucskál utána. Javíthatatlan. Kihasználom, hogy nem lát, csendesen mögé lopódzom majd ujjaimmal finoman a derekába szúrok.
- Te jó ég, Bel, megijesztettél - pördül meg, kezével a szíve felé kap.
Muszáj felnevetnem a látványon.
-  Ne haragudj!
- A nővéred eléggé nehéz eset - sóhajtja, még utoljára széthúzza a fehér függönyt, arcát óvatosan az ablakhoz dugja, csak hogy lásson... hát bármit.
- Tudom - bólintok egy aprót. - De anya... - visszahúzom az ablaktól, elérem, hogy a szemembe nézzem. - Elég nagy, hagyd már - vigyorodok el, inkább elterelem a figyelmét. - Átmegyek még az ikrekhez. Nem leszek ott sokáig, utána éjszaka indul a járatom Los Angelesbe.
- De siess haza, hogy még legyünk együtt is - mosolyog rám, de a szeme szomorúsággal teli.
Pontosan tudom mit érez, mert ugyanez van bennem is. Alig lehetek itthon, ritkán látom a szeretteimet. Hihetetlenül rossz ez így, viszont semmit se tudok tenni.
- Vacsorázol majd velünk? - vizslat reménykedve.
- Nem, már ettem - hazudom szemrebbenés nélkül. - És most megyek - nyomok egy gyors puszit az arcára.
Viszonzásképpen csak megsimítja az arcomat, én pedig az előszobába megyek, magamra kapom a kabátomat, a bakancsomat, majd még bedugom a fejemet a nappaliba is, ahol Seey és apa nézik a meccset hangos káromkodások közepette.
- Majd jövök - dobok feléjük egy mosolyt, mire Seey csak int, apa pedig azt mondja "én is". Hát ezt a részét nem nagyon értem. Azt hiszem túl nagy hatással van rá szeretett csapatának csúfondáros veresége. Na mindegy.
Mivel a gyalogolás kizárt, a buszozás pedig nem túl jó ötlet, inkább hívok egy taxit. Kimegyek várni, és akkor veszem észre a házunk mellett várakozó öt lányt. Amint meglátnak felcsillan a szemük, boldogan indulnak meg felém, nekem pedig automatikusan kúszik mosoly az arcomra. Az imádott rajongóim. Még mindig különös őket így hívnom, szerintem sosem fogom megszokni.
Készítek velük képeket, mindent alászignózok, amit elém nyújtanak. Amikor azt mondják, hogy irigyelnek és csodálnak a szívem szakad meg. Hálásan köszönöm meg nekik, szorosan ölelem át őket. Jól esik, amit mondanak, kis híján el is sírom magamat, de aztán  sajnos megérkezik a taxi, és el kell köszönnöm tőlük.
Beszállok a fűtött taxiba, még integetek nekik, közben megmondom a címet a sofőrnek. Az út során folyamatosan a telefonomat nyomkodom, a Twitteren követek vissza embereket, válaszolok a kérdéseikre. Miközben nézelődök, megakad a szemem egy poszton. "Belen Wallis nem tud énekelni, dagadt és ronda. Utálom őt." Mélyeket lélegzek, próbálom figyelmen kívül hagyni, de akárhányszor lejjebb mennék mindig visszatérek rá. Csak bámulom, ajkamat összeszorítom, a szédülés kerülget. Dagadt, dagadt, dagadt. Igen, én is tudom. Nem kell rá emlékeztetni.

44 megjegyzés:

  1. Nagyon jó! Nem tudok rá mit mondani! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, és nem is kell, számomra ez is elég! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Drága Azy!

    Számítottam rá, hogy az első részbe legalább egy évet fogunk ugrani, de kettő lett, majdnem eltaláltam. Átélem Belen érzéseit, teljesen odatudom magam képzelni, a helyébe, neked köszönhetően! Aw, imádom az írásodat, nem győzöm hangoztatni, ha minden kommentnél leírom ezt egy idő után unalmas lesz, nemde? Akkor maradok annál, hogy téged imádlak, persze az írásodat is, de, hogy ne váljon unalmassá váltogatom a két szót.:)
    Nem teszed túl komollyá, raksz bele poént is, ami miatt még tökéletesebb lesz az egész! És nincs igazad, ez a rész is teljességgel szuper lett!
    Hihi, második kommentelő vagyok (azt hiszem), büszke vagyok magamra, és persze megtisztelő érzés 'dobogósnak' lenni.(:
    Sok-sok puszi,
    Vivian.<333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vivian!

      Na, akkor tényleg nem tévedtél nagyot, csak inkább két évre gondoltam. Huh, nagyon örülök annak, ha komolyan sikerült Belen érzéseit neked is átélned, szerintem nem is sejted, mennyire sokat jelent ez számomra! Aaahw, köszönöm, köszönöm, köszönöm, iszonyú jól esik, amiért így gondolod, te jó ég, el se hiszem! Rettenetesen hálás vagyok Neked, amiért itt vagy és a bátorító szavaiddal erőt adsz! Büszke is lehetsz! <33333

      Sok-sok-sok puszi, Azy

      Törlés
  3. Drága Azy!

    Elsősorban elkell mondanom, hogy nekem nagyon tetszik a kinézet. Mások véleményétől függetlenül.
    Valamint a szerecsendió által készitett trailer is.
    Már nagyon izgulok amiatt, hogy hogyan és miként fognak találkozni a galambocskáim. xDDD
    A rész nagyon jó volt, habár a vége egy kicsit betett nekem. Belen végre sikeres és ismert. Azt csinálja, amit szeret, ideje lenne, hogy végre elfogadja magát. A szivem összeszorul, és darabokra törik érte. Remélem mielőbb kiveri a fejéből ezeket a gondolatokat és nem fogja figyelembe venni az utálkozó üzeneteket.
    Az első fele a résznek szépen nosztalgiába taszitott. Belen naplójának sorait olvasni olyan volt, mintha a sajátomat olvastam volna. Beigazólódott a sejtésem, miszerint ez a történet során is rengeteget fogok tanulni saját magamról, akarcsak az előzőnél.
    Belennel közös bennünk az első, úgymond szerelem tapasztalatai.
    Te lány, az én élettörténetemet iród. xDDD
    Izgatottan várom a folytatást.
    Sok kitartást a hétre!

    Millió puszi, Jule

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jule!

      Hűha, ezt örömmel olvasom, szerintem sosem jó, hiszen még nem érkezett meg a rendelt fejlécem, éppen ezért kénytelen vagyok a saját kreálmányaimat felhasználni... Köszönöm!
      A szerecsendio által készített trailer azonban tényleg csodálatos lett, kész kincs az a lány! <3
      Jaj, nagyon boldoggá tesz, amiért valamennyire azért megérintett a rész, ilyet remélni se mertem, és most iszonyúan örülök neki! Én is nagyon remélem, csak sajnos ez nála nem ilyen egyszerű, hiszen beteg...:(
      Haha, nem a Te élettörténetedet szerettem volna írni, és valamennyire aggaszt is, ha Téged is hasonló gondolatok/helyzetek gyötörnek...! Ha tévednék is, de azért remélem minden rendben lesz! <3333
      Még egyszer nagyon köszönök mindent, csodálatos vagy, fel sem fogom, hogy mivel érdemeltelek ki! <3333 :)

      Millió puszi, Azy

      Törlés
  4. Drága Azym!
    Szuperjó rész lett tudtam,hogy írni fog a naplójába :DD Sok mindenre kíváncsi vagyok,de ezt most nemtudom részletezni,mert telefonról vagyok :/ De még annyit,hogy szegény Belnek így megy tönkre az önbizalma,mert ilyen parasztok(bocsánat) dagadtnak nevezik :((
    Ezer puszi:
    Nati

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj majdnem elfelejtettem:Megnéztem a trailert és nagyon aranyos lett :)) És a blog új kinézete is nagyon tetszik :)) <3

      Törlés
    2. Drága Natim!

      Felemelő érzés ilyesmit olvasni, nagyon szépen köszönöm! Nem is kell, számomra ez is tökéletesen elég! Hálás vagyok! <333
      Az elképesztő trailer szerecsendio munkája, teljesen egyetértek veled, szerintem tökéletes lett! A blog kinézete már most is más, ideiglenesek, hiszen a rendelt fejléc még nem érkezett meg, ezért muszáj a sajátjaimat kirakni... Nekem nem tetszenek, de őszintén örülök, ha neked igen! Köszönök még egyszer mindent, nagyon aranyos vagy! :)) <3333

      Ezer puszi, Azy

      Törlés
  5. Drága!
    Nem tudom, hogy ezt most hogyan is kezdjem el, furcsa most ide írni, és annyira nagyon más, mint volt. Jó, ez most hülyén hangzott, de azért remélem érted, mire gondolok.
    Durva, hogy most két évet repültünk az időben, nem számítottam ilyesmire, de tetszik.:D
    Úristen. Nem is tudok most mást mondani, tényleg, annyira tetszett, és vártam már, hogy most így megakadtam. Haha.
    Na jó, akkor ennyi. A kommentem meg most ilyen kis semmilyen lett, de tudd be annak, hogy pont most keltem. :D
    Imádás, J. <3

    (( Ui.: Szegény Bel. :c ))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága J!

      Igen, én is észrevettem, hogy tényleg nagyban más a témája, és mások a körülmények is, de az csak ilyen előzmény-féleség volt. Márha erre értetted. :) Huh, viszont eszméletlenül örülök, ha így is tetszett, mert ez rengeteget jelent, el sem hiszem! Nem is kell, nekem ennyi bőven elég, rettenetesen hálás vagyok Neked, köszönöm, köszönöm! <33333

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. Drága Azy!
    Most sem csalódtam, jobb nem is lehetett volna az első fejezet! A trailer is jó lett és már alig várom, hogy Belen és Harry között legyen valami! Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól meg fogod írni, de nagyon kíváncsi vagyok rá! :) Ilyen fanfictiont még nem olvastam, eredeti és ötletes! Csak így tovább! <333
    Puszi, ~E

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága ~E!

      Jaj, de drága vagy, amiért ez mondod, egy élmény olvasni! Nagyon köszönöm, hogy ismét mellettem állsz, és támogatsz, fogalmam sincs mivel érdemeltem ki, komolyan ezerszer köszönöm, fantasztikus érzés! <33333

      Puszi, Azy

      Törlés
  7. Dráva Azy!
    Te jó ég, ez eszméletlen jó volt! Imádom :) Nagyon tetszikBelen karaktere, és ez az egész fantasztikus! Máris imádom a fogalmazásod <3 Nagyon várom a folytatást, kíváncsi vagyok a további eseményekre!
    Millio puszi <3
    Cher Brooks

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cher Brooks!

      Jaj, el se hiszed mennyire örülök, amiért így gondolkozol a részről, ez annyira, de annyira sokat jelent nekem, te jó ég! Hihetetlen, hogy pont Te mondasz ilyeneket! Nagyon köszönöm, hogy itt vagy és támogatsz! <333

      Puszi, Azy

      Törlés
  8. Drága Azy!

    Nagyon tetszett az első fejezet. Tényleg sok változás történt benne, persze jó értelemben. Megnéztem a Trailert, és nagyon tetszett. Néhány dolog kiderül belőle, de nem minden, és ettől nagyon izgalmas.
    'Tűkön ülve' várom a következő részt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Adrienn!

      Hatalmas megkönnyebbülés számomra, örülök, amiért a sok változás ellenére tetszett a rész. Juj, igen a trailer komolyan csodálatos lett, az egész szerecsendio-nak köszönhető! <3
      Köszönöm szépen, amiért írtál, iszonyú aranyos tőled! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  9. Azym !!!
    Hihi ide is megérkeztem ;) és már ez a blog is nagyon nagyon jó..de hát mit is vártam töled?!
    Imádlak puszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jeniim!

      Jaj, látom, nagyon szépen köszönöm is! Ah, de drága vagy, rettentő hálás vagyok a kedves szavaid miatt, te jó ég! Köszönök mindent, én is imádlak! <333

      Puszi, Azy

      Törlés
  10. Drága Azym!

    Nagyon jó fejezet volt! Szerintem tökéletesre sikerült. :) Tényleg sok változás van benne, de hát eltelt két év, ami azért nem kis idő.
    Nagyon tetszik a trailer is.
    Alig várom, hogy többet megtudjak Belenről, remélem nemsokára belép a képbe "Ő" is. :))

    Ezer és egy csók, Vi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vim!

      Hű, boldogság tölt el, amiért ilyet olvashatok, nagy kő esik le a szívemről. Köszönöm szépen, hogy itt is megjelentél, szerintem nem is sejted mennyit jelent számomra! <333

      Ezer puszi, Azy

      Törlés
  11. Drága Azy ♥!

    Imádtam a fejezetet, egyszerűen fantasztikus volt ♥ :) A trailer-ről nem is beszélve, szerecsendio nagyon szép munkát végzett :3 De visszatérve a fejezetre... Örülök, hogy Citte és Belen végre nem marták annyira egymást :DD Tetszett, hogy bepillantást nyerhettem a lány - Belen - családi hátterébe és egy picit a mindennapjaiba :33 A legjobban az tetszett, amikor "Ő" róla áradozott :D Kíváncsi vagyok, mikor bukkan majd fel El életében :3 Már alig várom, hogy a csajos kis lazulásról olvashassak :DD Kedvelem Lolát és Lorena-t, szóval biztosan jó lesz :D

    Tűkön ülve várom a folytatást ♥! További szép estét és kellemes hétvégét kívánok ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!

      Aaannyira jó érzés olvasni, ha tényleg tetszett a fejezet! A trailer szerintem is csodálatos, tökéletesen egyetértek veled abban, hogy szerecsendio nagyon nagyon nagyon szép munkát végzett! <3
      Ah, rettenetesen örülök, amiért így vélekedsz a részben történtekről, annyira hihetetlen! Köszönöm, köszönöm, köszönöm, fel sem fogom, miképpen lehetsz ennyire kedves velem! <333

      Puszi, Azy

      Törlés
  12. Drága Azy!

    Ígéretemet beteljesítve itt vagyok! A fejezet tetszett, bár igazából számítottam erre, hiszen egyszer már olvashattunk a történetből. Citte sokkal szimpatikusabb lett, mint volt és megmosolyogtatott az akciója, miszerint megakarja találni a nagy Ő-t! A két barátnője igazán elragadó, várom, hogy megismerhessem őket is! Alig várom a következőt!

    Ölel,
    Diana Brunwin <3333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dia!

      Igen, látom, és hálás is vagyok miatta, sokat jelent, amiért olvasol! Örülök, amiért ez a véleményed a dolgokról, és nem találtál semmi nagy kivetnivalót rajta! Köszönöm, amiért itt vagy, és írsz nekem, ez sokat jelent! <333

      Puszi, Azy

      Törlés



  13. Drága Azy!

    Ezt nemtudom elhinni..! Hirtelen még a megfelelő szót sem találom... Egyszerűen nemtudom magam elég rendesen kifejezni de megpróbálom...
    Szuper...! Hihetetlenül jó vagy!! Ahogy megalkottad a szereplőket, kialakítottad őket az egyszerűen csodás..! Hihetetlen érzés bele képzelni magam Bel helyébe..! És igen elmondhatod magadról hogy TE tetted őt olyan csodássá! És csodállak is érte, mert remek vagy, fantasztikus író! Nagyon-nagyon köszönöm hogy itt vagy és folyton meglepsz engem ilyen csodás művekkel..! Már várom a folytatás..!

    Sok-sok puszi: Virág!

    Ui.: a trailer nagyon jó lett nagyon megtetszett puszi ;) <333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Virág!

      Aaaah, de édes vagy, komolyan nem találok szavakat, annyira hihetetlen, amiért ez mondod, te jó ég! Természetesen nagyon nagyon nagyon jól esik, hogy így gondolod! Irtózatosan köszönöm, amiért ilyen fantasztikus dolgokat írsz nekem, és én köszönöm, hogy itt vagy, meglepsz a csodálatos véleményeddel, és egyszerűen boldoggá teszel! Iszonyúúúúan hálás vagyok ezekért, ezerszer köszönöm! <333333

      Sok-sok puszi, Azy

      UI: Nekem is nagyon tetszik, az elképesztő szerecsendionak köszönhető az egész! <3 :)

      Törlés
  14. Drága Azym!

    Ez annyira jó lett *.* Imádom, pedig ez még csak tényleg az eleje. Annyira jól írsz, hogy már nem tudok mit mondani, ezért is ismétlem magam mindig..
    Kezdem megkedvelni Belen-t, meg az összes karaktert. Nagyon nagyon nagyon jó, megérdemled ezt a rengeteg feliratkozót!
    Puszi.: Gabriella

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Gabriellám!

      Aaaah, komolyan így gondolod? Ez fantasztikus, köszönöm, köszönöm, köszönöm! Jaj, dehogyis, totálisan tévedsz, de természetesen irtózatosan jól esik, amiért így gondolod! Illetve az is, hogy megkedvelted a karaktereket, komolyan.... nem találok szavakat, köszönök mindent! <3333

      Puszi, Azy

      Törlés
  15. Szia Azy!:)
    Eh, azt hittem, hogy már nem érhet több meglepetés. De mégis. Ért.:D Viszont Belen-nek nem fog jót tenni ez a hírnév. Pedig ez még csak a kezdet... :(

    Luv, 'lady

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves 'lady! :)

      Nagyon nagyon örülök, ha sikerült meglepetést okoznom, ez egy nagyon jó dolog, köszönöm is! Igen, tökéletesen igazad van, nem Belen-nek való ez a világ, legalábbis amíg egyedül van, biztosan nem... :(
      Még egyszer köszönöm, amiért írtál! <333

      Puszi, Azy

      Törlés
  16. Kedves Azy!

    Az első fejezet sem okozott csalódást! Kicsit megzavarodtam, hogy most jelen vagy múlt, vagy jövő vagy micsoda, de ez csak a fáradtságomnak tudható, egyébként tényleg nagyszerű rész lett.

    Baljós a kezdet, biztosan nehéz lesz a későbbi élete, amikor képbe kerül az a bizonyos Ő, és elkezdődnek a bonyodalmak. De nagyon szimpatikus a lány karaktere, ilyenkor mindig egy kicsit Deon és Norina jut eszembe, mintha az eddig blogok lány főszereplőit gyúrnád össze és ezzel alkotnád meg Belen-t. Persze ez butaság, de jött egy ilyen érzés.
    Kíváncsi vagyok, milyen lesz a találkozás Vele, és hogyan alakul a közös életük.

    Tetszett és várom a következő részt!

    puszillak, Cami

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Cami!

      Hű, rettenetesen jó érzés olvasni, hogy így gondolod! Sajnálom, amiért kicsit zavaró volt, remélem azért valamennyire tisztázódott benned végül, hogy milyen időben is játszódik. :)
      Nagyon örülök a véleményednek, de komolyan, és az, hogy Belen-t a kettejük keverékének tartod... Hát hű, lehetséges, hogy igazad van, mindenesetre szerintem még sokat fog alakulni, és élesebb képet fogok én is kapni arról, miképpen is formálódik a karaktere!
      Köszönöm, köszönöm, köszönöm az állandó támogatásodat, elképesztő, hálás vagyok! <3333

      Puszi, Azy

      Törlés
  17. Drága,Édes Azym!

    Húha. Mit is mondjak eléggé felgyorsultak itt az események! :D Nagyon de nagyon tetszett nekem ez a rész, mert érdekes volt megtudni, hogy mi miatt is ment ebbe a tehetségkutató showba. Nem semmi!! :) Főleg az, hogy ilyen ügyes volt, nem értem hogy miért hiszi magát átlagosnak...Már most látom hogy hatalmas dolgokra képes Belen, hát még ha hinne is magában, ahw! Viszont ez a hírnév nem fog jót tenni az ingatag, mondhatni semmi önbizalmának. :I Ajjaj. Izgalommal várom a folytatást! *--*

    Pippád sokszor puszil <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, édes Pippám!

      Igen, tudom, próbáltam valahogyan lassítani, de sehogysem ment, sajnálom! De nagyon örülök neki, ha ettől függetlenül elnyerte a tetszésedet a rész, szerintem fogalmad sincs róla mennyit jelent számomra! Igen, egyet értek veled, a hírnév nem fog neki jót tenni, legalábbis ameddig egyedül van...
      Nagyon nagyon nagyon, és még annál is jobban köszönöm, hogy írtál nekem, iszonyatosan megörültem neki! Hálás vagyok! <3333

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  18. Drága, hihetetlen, elképesztő, egyetlen Napsugaram! <3

    Annyira imádom. Nem hiszem el. Áááh! Oké, kimondom: szerintem az eddigi legjobb blog. :3
    Belen annyira olyan, mint én. Ne értsd félre, én ennek csak örülni tudok, mert így még jobban bele tudom élni magam.
    Azért sajnálom a lányt. Szörnyen.
    Te viszont napról napra tehetségesebb vagy! Imádom, imádlak! <333

    Sok-sok puszi: Tina xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, csodálatos, elképesztő, gyönyörű Szépségem! <3

      Aaah, komolyan? Te jó ég, én ezt el se hiszem, olyan "asdfsa" állapotban vagyok most, ezt az egész felfoghatatlan számomra! Köszönöm, köszönöm, köszönöm, amiért mindig mellettem állsz, én is imádlak, csodálatos, amit értem teszel, meg sem érdemlem! <3333

      Sok-sok puszi, Azy

      Törlés
  19. Nagyon jó, csak így tovább. Nagyon tetszik már, a történet elgondolása, és az is, hogy nincs "annyira" tökéletes élete. Nagy dolgokra képes Belen, és ha lenne önbizalma akkor még többre.

    Jade xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jade!

      Köszönöm szépen, amiért ezt mondod, igazán örülök neki, hogy így gondolod! <3 :)

      Puszi, Azy

      Törlés
  20. Drága, egyetlen, utánozhatatlan, édes Azym!
    Ez a történet annyira jó, én már régebben is mondtam, hogy nem kell bezárni, örülök, hogy újra megnyílt és ezt nem győzöm hangsúlyozni. Minden sorát faltam, azt vártam, hogy egyre és egyre több legyen. Jó lett volna, de nem panaszkodom, hiszen tényleg csodás lett. Kezdek attól félni, hogy már nem tudok újat mondani és hogy csak ismételgetem magam, de egyszerűen nem tehetek róla, ami jó az jó, ezen nem lehet mit ragozni.
    Belen egy nagyon édes lány, örülök, hogy a nővére sem volt olyan bunkó. Az apukáján meg jót mosolyogtam, ilyen velünk is gyakran előfordul itthon, amikor belemerülünk valamibe - én leginkább íz írásba -, egyszer például anya azt mondta, hogy Jó éjszakát, mire azt mondtam, hogy Oké, megyek. Édes, családi pillanatok ^^ Sajnálom Belent, amiért dagadtnak gondolja magát, és amiért bántják, ezt nem szeretem az emberekben. Olyan ítélkezőek a legtöbben, ilyenkor már én szégyellem magam. Az a naplóbejegyzés pedig, és az a gondolat az első szerelemről. Bár ne tudnám, miről beszélsz, de pont mostanában jött vissza ez az érzés és nem tudok tőle szabadulni. Szóval, együtt érzek vele. Remélem, neked nem személyes tapasztalat - ahogy a dagadtos rész sem!
    Millio puszi Xx nagyon szeretlek <33333333
    ui.: a trailert örömmel készítettem, hiszen ez a történet zseniális <33333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, pótolhatatlan, kedves, elragadó szerecsendiom!

      Eszméletlen aranyos vagy, amiért így gondolod, és igen, emlékszem, amiért Te nem támogattad a blog bezárását, de remélem valamennyire kárpótolt, hogy most újra megnyitottam. Komolyan annyira jó olvasni, hogy így gondolod, és ráadásul pont Te vélekedsz így....! El sem hiszem, te jó ég, a véleményed rengeteget jelent számomra! <3
      Igen, én már most megszerettem Belen-t, azt hiszem a karaktere nagyon közel áll hozzám! Hahaha, az vicces lehetett, velem is történt már hasonló! Teljességgel egyet értek veled, az emberek olyan hamar és könnyen tudnak ítélkezni, én se szeretem, amikor valaki ilyen (pedig néha sajnos én is ebbe a hiába esek bele....) Sajnálom, amiért a saját tapasztalataid miatt érzed át, amit ő, ennek nagyon-nagyon nem örülök, és remélem, hogy minden rendbe fog jönni, légy erős! <33333
      (Magamról inkább nem beszélnék...:) )
      Köszönöm, amiért itt vagy, megörvendeztetsz a véleményeddel, támogatsz és mellettem állsz, iszonyatosan hálás vagyok ezek miatt! <3333

      Millió puszi, nagyon szeretlek, és még egyszer köszönöm a trailert, Azy

      Törlés
  21. Drága, egyetlen, tehetséges Azym!

    Imádom, imádom, imádom! Komolyan Azy, ámoluk-bámulok, és csak csodálni tudlak, hogy már a harmadik csodás, eszméletlen, fantasztikus történettel ajándékozol meg minket, és ha választani kellene, hogy melyik lány karaktere áll a legközelebb hozzám, hirtelen nem tudnék mit mondani. Imádom, hogy Belen karaktere ( illetve minden karaktered) olyan életszerű, a gondolatai, a problémái, mintha csak magát látná az ember. Imádom, hogy úgy tudod közvetíteni a gondolatait, hogy együtt érezzek vele. IMÁDOM!
    Nem is tudok mást mondani, tűkön ülve várom a folytatást, illetve hogy Harry is megjelenjen!:)

    Millió puszi&ölelés,
    Lily

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, egyetlen, szintén tehetséges Lilym!

      Én pedig Téged imádlak, hiszen teljességgel hihetetlen, amiket mondasz, el sem hiszem, hogy éppen Te mondasz ilyeneket, akire annyira felnézek, hogy húha...! Nagyon nagyon nagyon köszönöm, amiért megosztod velem ezeket, mert egyszerűen felfoghatatlan! El sem tudom mondani mit érzek most, nem találok szavakat, én pedig TÉGED imádlak! Lassan már nem tudom kifejezni, mennyire! Köszönök mindent, egyszerűen.... elképesztő! <333333333333333

      Millió puszi & ölelés, Azy

      Törlés