TörténetBelen egy önbizalomhiánnyal küszködő, mégis átlagos tinilány, ami egyetlen csapásra megváltozik, mikor felfedezik a lány hihetetlen tehetségét. Élvezi a sikert, az elismerést, aztán egyre jobban elsodródik szerető családjától és őrült barátnőitől; a hiányukat nehéz feldolgoznia. Végre-valahára nagyjából sikerül elfelednie reménytelen szerelmét is, akibe még a középiskolába habarodott bele. Azonban egy váratlan találkozás mindent megváltoztat. Ha mindez még nem lenne elég, a menedzsere egy olyan dologra kéri meg, amelyre legmerészebb álmában sem gondolt volna: el kell játszania Harry Styles barátnőjét. De mi van, ha az egyikük többet kezd érezni? Vagy csupán fellángolás és ezek az érzések nem valódiak?


A csodálatos trailert szerecsendio-nak köszönhetem! 
Belen betegsége
A bulimia és az anorexia
(forrás:http://www.mypin.hu/)

A történetben szabadabban kezelem a betegséget, a tünetek komolysága változhat! 

Az anorexia és a bulimia evési rendellenességek, nem túl régóta diagnosztizált betegségek, amelyek között – az esetek egy részében – szoros összefüggés van.
A táplálkozási zavarok még napjainkban is az egyik legnehezebben kezelhető betegségek közé tartoznak. Mindkét szindrómára jellemző egy – az átlagosnál jóval hangsúlyosabb – központi szerepet betöltő gondolkodás az ételekről, az étkezésről, a kalóriákról, a testsúlyról, és a testalkatról.
Az étkezési zavarban szenvedőknél szinte közös attitűd a perfekcionizmus. Mindent tökéletesen kell csinálniuk, semmiféle hibalehetőséget nem tudnak önmaguknak elnézni. Az érzelmek hiteles kifejezésével is problémáik vannak, nehezen képesek szavakba foglalni hogy éppen mit élnek át. Mindkét típusnál jellemző a soványság túlértékelése, a kövérségtől való beteges undorodás.
Mind az anorexiás, mind a bulimiás betegre jellemző egy általános testképzavar. A negatív testkép torz, ellenszenves, esetleg hiányos a beteg számára, és nagyon nehezen lehet elfogadhatóvá, reálissá tenni. Míg az anorexiás betegek testsúlya az átlag alatt van, a bulimia elõfordulhat sovány, normál súlyú és elhízott személyeknél egyaránt. A bulimiás tünetek egy része megjelenik az anorexiánál is, (Pl: koplalás, vízhajtók, hashajtók alkalmazása) tehát a kétféle betegség „átcsúszhat” egymásba.

Kétféle csoportba oszthatók az anorexiásak: vannak, akik csak korlátozzák a bevitt kalóriát, egyszerűen fogalmazva folyamatosan éheztetik magukat, ezzel elérve a folyamatos testsúlycsökkenést. Minden élelmiszernek kényszeresen figyelik a kalóriatartalmát, viszont a korlátozáson kívül nem foglalkoznak más procedúrákkal, mint pl: falási roham, és azt követő megtisztulás önhánytatás vagy hashajtózás formájában.A másik csoport tagjai a koplalási időszakot falási rohamokkal, hashajtással, vízhajtással, önhánytatással váltogatják. (Bulimiás anorexia)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése