Egy hónap szünet

Drága Olvasóim!

Igen, igen, igen, a cím magáért beszél: egy hónap szünetet tartok. Az oka semmi dramatikus, csupán vizsgáim lesznek hamarosan, ami miatt gőzerővel kell tanulnom, és nincs mellette időm a blogolásra, és nem szeretnék csalódást sem okozni nektek. Nagyon-nagyon sajnálom, amiért így alakult, és elképesztően boldog lennék, ha emiatt senki sem pártolna el tőlem, és amikor visszajövök, akkor minden folytatódhat onnan, ahol abbahagytam! Ha valami iszonyú fontosat szeretnétek, akkor itt http://ask.fm/Azybloggerina  elértek. :) 

A következő rész időpontja tehát. május 3. szombat  

Millió puszi a legdrágább Olvasóimnak, addig is nagyon fogtok hiányozni! <3 
Azy

14 megjegyzés:

  1. Szia! (Sajnálom, hogy névtelenül írok, de nem akarom, hogy mások jöjjenek hozzám ugatni!^^)
    Szóval... régebben sokkal jobb volt olvasni a blogjaidat, mert akkor még... nem voltál ennyire nagyképű. Jó, biztos azt állítod, hogy nem vagy az, de pedig igen. Már nekem fáj az a sok nyáladzás, amit te adsz vagy éppen kapsz. Ne! Túl sok! A történet jól kezdődött az utóbbi nem tudom hány részt már alig bírtam elolvasni. Majdhogynem elaludtam a gép előtt ezért nem is erőltetem annyira. Csak ennyit akartam. Remélem nem bántottalak meg, mert tényleg nem ez volt a célom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Most nem bírom összerakni, hogy a történetemmel vagy tulajdonképpen velem van bajod, a kettő összemosódik. Azért nem szereted olvasni a blogomat, mert szerinted nagyképű lettem? Én úgy gondoltam, hogy ez a kettő nem függ egymástól.
      1. A történetem. Sajnos nem indokoltad meg, hogy miért unalmas, ezért változtatni ismét nem tudok. Lassan történnek a dolgok? Túl sok az elméleti sík? Nem érdekel a történet? Vagy már az alapja is borzasztóan unalmas? Fogalmam sincs, lehet mindegyik.
      Senki sem kötelezett arra, hogy olvass. Tényleg nem. Hidd el, észre se vettem volna, ha szimplán nem nézel fel többet a blogomra - feltéve, ha nem írtál eddig nekem, bár ezt kétlem. Nekem is jobb lett, volna, mert most azon fog kattogni az agyam, hogy mit rontottam volna, neked meg... Hát nem tudom, jobban érzed magad attól, hogy megbántottál? Ja, hogy nem ez volt a célod... Akkor meg miért tetted meg?
      2. Nagyképű vagyok. Ez miben nyilvánul meg? Abban, hogy "nyáladzok"? Nézd, nem tudod, hogy mit jelent nekem a blogolás, nem tudod, hogy mit jelent nekem az, hogy támogatnak. Mivel interneten keresztül nem tudom őket esetleg megölelni vagy máshogyan kifejezni ezt, "nyáladzok". Túl sok? Talán. De éld meg Te azt, hogy ilyen sokan aranyosak és kedvesek veled önzetlenül, és szerintem Te is így fogsz reagálni. Fogalmad sincs az életemről, egyáltalán semmit se tudsz rólam, ezért arról sem, hogy számomra mennyit tud jelenteni az, hogy vannak, akik mellettem állnak, és szeretnek. Nem is várom, hogy megértsd, csak az furcsa, hogy valakit pont ez zavar.
      Ha pedig nem a nyáladzásban nyilvánul meg a nagyképűségem, akkor fogalmam sincs miben. Nem tudom, hogy megnézed-e egyáltalán a válaszomat, de ha igen, akkor értékelném, ha jobban is kifejtenéd.

      Törlés
    2. Igen, így biztos ultra menőnek érzed magad, hogy névtelenül oltogatsz -.- vállald fel a neved a véleményedhez!

      Törlés
    3. Nekem nem is azzal van igazán a gondom, hogy névtelen, hanem azzal, hogy ez nem egy építő kritika, csak egy újabb bántó leszólás, aminek semmi célja.

      Törlés
  2. Nekem nagyon szimpatikus vagy, főleg az előző válaszod alapján! Kérlek, se Te, se a blog ne változzon, nekem nagyon tetszik! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, te jó ég, de aranyos vagy, köszönöm szépen! <3333

      Törlés
  3. Ja és: NAGYON VÁROM A KÖVETKEZŐ RÉSZT! :D :)

    VálaszTörlés
  4. Mekkora szerencse, hogy nem a kezdetektol kovetem a blogot! Igy 30 napnal kevesebbet kell varnom az uj reszre ^-^ de, draga Azy, igy is nehez ;) nagyon varom mar a szombati reszt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Haha, akkor örülök, hogy így alakult, és nem kell várnod. Túl későn válaszolok, így már a rész kint van, nagyon bízom benne, hogy nem okozok vele csalódást. <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  5. Drága, egyetlen Azy! :)

    Nahát, látom neked is volt elfoglaltságod az elmúlt hetekben. :) Remélem jól sikerültek a vizsgáid, én mindenesetre szorítottam neked.
    Én jövőhéten kezdem a szenvedést, de ettől függetlenül megpróbálok jelen lenni nálad, akár csak néhány sor erejéig is. :)
    Már nagyon várom a folytatást, annyira be vagyok már zsongva, hogy ma visszaolvastam az előző részt. :))

    xx Lu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, egyetlen Lu!

      Igen, az a helyzet, hogy nem volt egy könnyű időszak, de szerencsére már túl vagyok rajta. Nagyon hálás vagyok, amiért szorítottál, használt is, hiszen a vizsgáknak jó eredménye lett. Hűha, akkor most rajtam a sor, én fogok neked szorítani, és igazán nem kell, ha nem érsz rá, a tanulás fontosabb! Bármi is legyen, értékelem az igyekezetedet, és iszonyú aranyos vagy, amiért újraolvastad, nem is tudok erre mit mondani! <3333

      Puszi, Azy

      Törlés